Suno Installasjon AS |

Siden 2016 har vi levert komplette solcelleanlegg til privatpersoner og næring. Vi bistår i hele prosessen og har siden oppstarten levert over 400 anlegg. I tillegg til klassiske utenpåliggende solcelleanlegg på flate og skrå tak leverer vi også solcelletak hvor solcellene integreres som en del av taktekkingen.

Suno Installasjon AS
Kokstadflaten 19B
5257
Kokstad

908 80 400

www.suno.no/

Suno ble startet opp i 2016 som et installasjonsselskap for solceller i Norge. Siden den gang har Suno opplevd god vekst år for år, og består i dag av et solid team som leverer et bredt spekter av produkter og tjenester både til privat og næring.

Vi leverer både store og små solcelleanlegg, i tillegg til komplette takbytter med integrerte solceller.

Selskapet er ungt, dynamisk og innovativt - vi jobber kontinuerlig med å utvikle oss, både i form av kursing og kompetanseheving, og særlig i gjennomføring av utfordrende prosjekter som gir oss unik erfaring og innsikt vi kan dele med våre kunder og samarbeidspartnere. I tillegg er vi forhandler av utstyr, med kunder over hele Norge!

Suno har base i Bergen og Sogndal, og installerer hovedsakelig på Vestlandet. Vi har også lokal tilstedeværelse på Voss og på Jæren.

I Bergen opererer vi som underleverandør for en rekke solide, lokale aktører, og vi synes det er utrolig spennende å være med på det grønne skiftet på Vestlandet. Det er kjekt å se at bygg og anleggsbransjen har fått øynene opp for solceller som integrerte bygningselement, og våre eksperter deler gjerne kunnskap og erfaring om mulighetene for både nybygg og rehabilitering!