SGP Varmeteknikk AS |

SGP Varmeteknikk AS er en av landets ledende bedrifter innen vannbåren varme. Vi leverer solvarmeutstyr til profesjonelle installatører.

SGP Varmeteknikk AS
Industriveien 44
Sandvika
1337

67 52 21 21

www.sgp.no

SGP består av selskapene SGP Varmeteknikk AS, Sempa Energi AS og EnercomØst SGP AS.

Målsettingen er at du som profesjonell kunde skal kunne få et komplett tilbud innen vannbåren varme. SGPs produktspekter er vidt og er basert på kjente, internasjonale merkevarer. Vi er også den leverandøren som har arbeidet lengst i Norge med vannbåren varme og har et bredt spekter produkter som dekker alt fra små anlegg til store fjernvarmeanlegg.

På grunn av våre produkters tekniske natur og kravene som stilles til korrekt installasjon foregår vårt salg kun til det profesjonelle markedet. Dersom du er sluttbruker så er det hyggelig at du benytter våre sider for å sette deg inn i de ulike produktene. Tilbud og bestillinger kan du foreta gjennom din lokale forhandler.

SGP arbeider er sertifisert som Miljøfyrtårn bedrift. Miljøfyrtårn er et kvalitetsstempel på at vi som bedrift arbeider bevisst for å opptre så miljøvennlig som mulig. Dette gjelder både internt for oss og for valg av våre produ

Se vår hjemmeside

Postadresse

Postboks 506
Sandvika
1302