GETEK AS |

Getek AS har bidratt i det grønne skiftet over 30 år. Vi tilbyr rådgivning, prosjektering og installasjon av energismarte løsninger av høy kvalitet i hele Norge. Getek leverer anlegg til mindre boligprosjekter til veldig store industri - bakkeløsninger

GETEK AS
Sveberg teknosenter, Stavsjøveien 23
7550
Hommelvik

73 98 02 00

www.getek.no

Vi i GETEK har over 30 års erfaring fra solcellebransjen. De første solcellepanelene leverte vi til hyttekunder allerede tidlig på 80-tallet. I 1993 installerte vi i GETEK det første nettilknyttede solcelleanlegget i Norge (OL-landsbyen, Hamar). Parallelt har vi utviklet Hybride og autonome energiforsyningsløsninger som kombinerer sol, vind og diesel med høy driftssikkerhet. Dette har gjort oss til en ledende leverandør av strømforsyningsanlegg til aktører som NVE, Norsk Polarinstitutt, AVINOR, Forsvaret, FN og Politiet.
I dag innehar vi en unik kompetanse fra både nettilknyttede og offgrid- anlegg for meget krevende arktiske forhold. Vi selger ikke bare komponenter, vi både tester og ødelegger komponenter for å finne ut hvor grensen går, hva er de gode for? Deretter bygger vi markedets kanskje mest driftssikre strømforsyningsanlegg med komponenter som er utprøvd og vi vet passer sammen.

Våre kunder skal være trygge på at de får den beste og mest driftssikre løsningen.