Solenergi FUSen AS |

Solenergi FUSen er det største norske selskapet for solcellepaneler på Næringsbygg. Omsetning 2017 var 97 Mill. Erfaring fra montering av 100 000 m2 med solpaneler i Norge. Løsninger for både Tak og Fasade.
Referanser på www.fusen.no/prosjekter

Solenergi FUSen AS
Karoline Kristiansens Vei 1H
Helsfyr, Oslo
0661 Oslo

400 FUSEN (400 38736)

www.fusen.no

FUSen har levert anlegg til Stat, Kommuner, Bedrifter og private. "FUS" betyr "først"; "en" står for "energi". Vårt mål er at "Solenergi = Nr.1" for alle bygg.
På solenergibloggen.no kan du finne interessante innlegg om solenergi i Norge.
FUSen AS bygger på erfaring fra solenergi bransjen siden 2002. I 2017 omsatte vi for 97 Mill, og all våre aktivitet er installasjon av solkraftverk i Norge. Totalt er over 100 000m2 er montert i Norge. Bred teknologi- og bransjekunnskap gjør at FUSen kan velge gode løsninger for sine kunder. Vi bruker leverandører hvor vi har tillit til at produktene og leveransene er som forventet.
I utbyggingsprosjektene deltar vi som Rådgivende ingeniør for Solenergi (RISol). Når designet er gjort leverer vi nøkkelferdige anlegg som produserer energi.
Kundene våre kan forvente at kun gode løsninger leveres. Solkraftverk skal ha en levetid som strekker seg flere 10-år inn i fremtiden, og de skal bidra til klodens bærekraft.

Se våre referanser på https://www.fusen.no/prosjekter og www.facebook.com/solenergifusen