Solsystemer AS

Solsystemer AS leverer komplette solcelleanlegg for montering på privatboliger og næringsbygg. Vi bistår med prosjektering, leveranse, montering og service i etterkant. Vi samarbeider med ledende produsenter og har omfattende erfaring fra bransjen.

Solsystemer AS
Sognsvannsveien 26c
Oslo
0372

99166379

www.solsystemer.no...

Solsystemer AS leverer komplette solenergianlegg over hele landet, vi gjennomfører montering selv eventuelt i samarbeid med lokal montør. Fra tidligere har vi mange års erfaring fra REC, som var et av pionerselskapene i den globale solindustrien. Solsystemer as ble etablert med forventninger om at det også i Norge er et marked for solenergi og de siste årene har vi hatt god vekst med stadig økende interesse for våre produkter og mange gjennomførte installasjoner.

Solsystemer AS leverte solcelleanlegget på Tyinholmen Hotel i Jotunheimen i 2011. Prosjektet var banebrytende og den første installasjonene for REC i Norge. Solsystemer As hadde en sentral rolle i forbindelse med prosjektering, leverandørkontakt, leveranser av nødvendige komponenter, kvalitetssikring og organisering av selve installasjonen. Installasjonen fikk mye omtale og ble også vist på NRK dagsrevyen(se link): http://www.nrk.no/video/PS*43981
Solsystemer leverer også solcelleanlegg til privatboliger og har i det siste levert flere anlegg til privatboliger i Oslo deriblant designet, installert og levert et 7,8 kWp anlegg med 30 stk REC Peak Energy paneler til familien Dahl, på Ullern i Oslo, september 2015.
For flere referanser se våre websider: solsystemer.no