Energima Solel AS |

Energima Solel AS er totalleverandør av komplette solenergiløsninger tilpasset norske forhold. Med bred erfaring innen solenergi, energioptimalisering og lagring sørger vi for god ressursutnyttelse og fornuftige løsninger.

Energima Solel AS
Fornebuveien 50
1366
Lysaker

466 23 071

www.solel.no

Energima Solel AS leverer komplette strømproduserende løsninger med solceller tilpasset tak og vegger på bygg; gjerne som bygningsintegrerte løsninger (BIPV). På forhånd gjør vi vurderinger av kundens forbruk opp mot potensialet for produksjon. Vi leverer også løsninger med smart styring og lagringsteknologi for å maksimere nytteverdien av solenergien. I tillegg til høy teknisk kvalitet, mener vi at solcelleanlegg bør se bra ut og være gunstig på pris og et positivt miljøavtrykk. Anleggene kobles til strømnettet og produksjon kan visualiseres på skjerm og over internett.

Med dyktige installatører, et stort lager, og erfaring siden 2014 har Energima Solel kapasitet og kunnskap til å levere gode og økonomisk effektive installasjoner.

På facebook publiserer Energima Solel løpende nyheter om markedet og våre leveranser. Her er noen eksempler:

Leveransen av solcelleanlegget til #Futurebuilt Kistefossdammen Barnehage. Dette er den første barnehagen i Norge som produserer mer strøm enn den bruker, også nok til 2 elbiler. Bygningsintegrert på tak (BIPV)

Holmen Svømmehall, BIPV på en hel vegg og stort anlegg på taket, 91 kW. Den mest energieffektive svømmehall i Skandinavia og mest miljøvennlige i Norge. Kåret til Årets bygg 2017 i mars 2018.

Solceller på CC Vest august 2018. Solcelleanlegget ble det niende største i Norge, det første kjøpesenter med solceller i Oslo. 364 kW med mono solcellepaneler festet på 17 takoppstikk og like mange SMA vekselrettere.

I 2018 installertes det solceller på Norges største pilotarena for solenergi, Åssiden vgs skole og Buskerud Fylkeskommune. Vi installerte første kombinasjon med solceller og sedum for Veidekke på gjenbrukstasjon på Ryen.

Andre sertifikater

Energima Solel benytter registrerte elektroforetak til å utføre alle elektroinstallasjonsarbeider, og har fagkyndige montører og taktekkere. Energima Solel står som ansvarlig søker til Plan og Bygg, og leverer med dokumentasjon og samsvarserklæring.

Postadresse

PB 665 Skøyen
OSLO
0214