Solcellesystemer AS |

Solcellesystemer AS designer og installerer komplette solenergi løsninger for din eiendom. For boliger, næring og landbruksbygg leverer vi integrerte og utenpåliggende solcellesystemer. Våre løsnigner har 30 års garanit som er noe av det beste.

Solcellesystemer AS
Nedre Skøyen vei 11
Oslo
0276

99647823

www.solcellesystem...

Solcellesystemer leverer gode energ løsninger for eindommer basert på god design og lang garanti. Gjennom bakkgrunn i bygg og kraft markedet ble Solcellesystemer startet. Fokuset ligger i gode løsninger som gir bærekraftige løsninger som over tid som er lønnsomme. Vi har utarbeidet en effektiv installering og gjennomgående kunnskap om installering i Norge.

Vi anerkjenner at alle har foreskjellige behov og leverer alle typer løsnigner for solcelle produksjon i Norge. Vi har topp effektivitet i alle produkter. Vår integrerte løsning er det ingen kompromiss på garanti, effektivitet eller design.

Solcellesystemer AS er sertifisert installatør for Solarwatt GmbH i Norge. Solarwatt er en av Europas ledende bedrifter innenfor solcelleteknologi,og har vunnet flere priser for sin produktutvikling samt innovative teknologi. Våre løsniger gir derfor høy ytelse og lang levetid.

Ved kontakt.

Andre sertifikater

Certified Installer Solarwatt GmbH