Solcellespesialisten AS |

Eget lager i Oslo, kompetente ansatte, gode priser, gode produkter, lang erfaring. Etablert i 2005.
Vi er IBC SOLAR Premium Partnere i Norge. Dette gjør at vi kan gi våre kunde de beste tyske løsningene på markedet til de beste prisene.

Solcellespesialisten AS
Stabburveien 1A
1617
Fredrikstad

69109065

www.solcellespesia...

Solcellespesialisten drives av selskapet Sivilingeniør Carl Christian Strømberg AS. Dette selskapet eies foruten av grunnleggeren Carl Christian Strømberg av personer med lang erfaring innen solcelleteknologi, distribusjon og elektromontasje.

Selskapet er opprettet i 2005, og har frem til 2013 hovedsaklig arbeidet med å inngå avtaler med internasjonale partnere, gått på kurs og solgt mindre løsninger og produkter i Norge. Det var først i januar 2014 at vi for alvor begynte å satse på solcellesalg i Norge. Vi ser nå omsider at markedet for solceller har modnet og prisene har gjort at solceller er mer interessant i Norge.

Vi har som mål at vi skal bli det ledende selskapet innen distribusjon og montasje av solceller i Norge. Dette vil vi få til ved å sørge for at vi har produkter som er raske og montere for å få lave monteringskostnader og vi har som mål at vi skal få samme kostnadsnivå på solceller og invertere som det er ellers i Europa i dag.