Solbes AS

Siden 2011 har vi levert solcellesystemer fra Bergen i sør til Svalbard i nord.

Bygget bl.a 236 kWp system, 2-akset og 1-akset tracking, bygningsintegrert og frittstående systemer. Flere med høyere utdannelse og opptil 10 års erfaring.

Solbes AS
Teknologiveien 12
Narvik
8517

95234626

www.solbes.no

Det som skiller Solbes fra de fleste andre er erfaring fra et stort spekter av egne prosjekter, samt fra solindustrien. I motsetning til de fleste andre aktører har vi flere ansatte med høyere utdannelse innen solenergi. Denne kombinasjonen med erfaring og kunnskap gir unik kompetanse, som gir deg som kunde sikkerhet i at vi finner den optimale kombinasjon mellom pris og kvalitet.
Vi samarbeider tett med sollaboratorie til Northern Research Institute siden solcellesystemer på nordlige breddegrader har andre solfaglige, mekaniske og elektriske utfordringer enn systemer lengre sør.
Vi samarbeider og tett med din lokale elektroentreprenør slik at du får den gode kombinasjonen mellom høy solfaglig kompetanse og lokal forankring.

- 236 kWp takmontert system like sør for polarsirkelen. Er mest sannsynlig verdens største solcellesystem nord for 65grader N. Piteå, Nord-Sverige. Ville gått inn på tredjeplass av største anlegg i Norge.
- Takintegrert system (BiPV) for ZEB Living Lab, NTNU, Trondheim.
- Flere systemer på Svalbard som har prestert betydelig bedre enn forventet.

Se vår hjemmeside for bilder og nærmere beskrivelse, samt noen flere systemer.