Skandia Smarthus AS

Skandia Smarthus tilbyr smarte løsninger for solenergi og strømsparing for privatkunder. Det skal oppleves trygt å anskaffe seg solhus hos Skandia Smarthus. Vårt mål er å gjøre egenprodusert energi lett tilgjengelig for norske privatkunder.

Skandia Smarthus AS
Dronningens gate 3
Kristiansand
4610

38 60 15 00

skandiasmarthus.no...

Skandia Smarthus er et heleid norsk selskap med hovedkontor i Kristiansand. Vi ble etablert i 2017 som et teknologiselskap, parallelt med SkandiaEnergi.

Vi tilbyr smarte løsninger for solenergi og strømsparing for privatkunder.

Skandia Smarthus samarbeider med en rekke anerkjente selskaper med lang fartstid og høy annerkjennelse for produksjon og lagring av energi.

Vi har enerett på direktesalg av den første norskproduserte solcelletaksteinen. Dette er et fremtidsrettet solstrømprodukt, spesielt utviklet for nordiske forhold.

Det skal oppleves trygt å anskaffe seg solhus hos Skandia Smarthus. Vårt mål er å gjøre egenprodusert energi lett tilgjengelig for norske privatkunder.

Gjennom nye løsninger, rådgivning og kompetanse, skal vi bidra til å redusere ditt strømforbruk og legge til rette for at du kan bruke energien din smartere.

https://skandiasmarthus.no/solcelle-losning-integrert-i-taket-er-dette-stavangers-mest-lonnsomme-tak/