Protan Entreprenør AS |

Protan Entreprenør leverer komplette solenergisystemer for effektiv energiproduksjon på våre miljøvennlige takløsninger. Solenergisystemene tilpasses kundens behov og installeres med montasjesystemer som sikrer lang levetid på både system og tak.

Protan Entreprenør AS
Bachesvei 1
Lier
3413

32221600

www.protan.no

Protan AS er et norsk industrikonsern som er verdensledende innenfor membranteknologi. Protan AS har hovedkontor i Drammen og har 725 ansatte. Virksomheten har en omsetning på ca. 1,5 milliarder kroner

Protan entreprenør AS er en del av Protan AS og er totalentreprenør av tak og membraner til næringsbygg, industri og boliger. Protan Entreprenør er Nordens største takentreprenør med avdelinger i Norge, Sverige og Danmark.

Protan Entreprenør tilbyr solenergisystemer tilpasset våre takløsninger. Uansett om ditt prosjekt er nybygg eller rehabilitering, sikrer vi at du får den best egnede og komplette løsningen. Protan Entreprenør er en solid industriell aktør med ressurser og kompetanse på produkter, prosjektgjennomføring, HMS, kvalitetssikring og dokumentasjon.

En investering i solenergi på tak handler om å velge bærekraftige løsninger som sikrer dine verdier både over og under taket.

Protan Entreprenør har svært mange referanser på takentrepriser på næringsbygg, industri og boliger. Se www.protan.no

Andre sertifikater

Sertifisert av DNV GL etter kvalitetsstandarden ISO 9001 og miljøstyrings-standarden ISO 14001

Postadresse

Postboks 420 Brakerøya
Drammen
3002