Power Controls AS |

Spesialister innen alternativ energi, som beregner, designer, monterer og vedlikeholder nøkkelferdige offgrid og ongrid solcelleanlegg i hele Norge, inkl. Svalbard. 10 års erfaring, og flere hundre installasjoner for private, offentlige og firma.

Power Controls AS
Bjørnåsveien 5
Moss
1596

69700300

www.powercontrols....

Power Controls feirer i 2017 20 år i strømforsyningsmarkedet i Norge. Vi er grossist og har lager i våre lokaler i Moss. Alle de viktigste komponentene i solcelleanleggene importerer vi direkte fra anerkjente produsenter. Vi er bl.a. norsk importør for FRONIUS invertere og SUNPOWER og JINKO solcellepanel. Daglig kontakt mellom våre ingeniører og produsentene sikrer at vi alltid har oppdatert ekspertise på produktene, og det beste utvalget av produkter tilpasset norske forhold, til konkurransedyktige priser.

Power Controls har kvalifiserte og erfarne montører, som har montert solcelleanlegg på en rekke samfunnskritiske kommunikasjonsanlegg i Norge, på svært værharde områder i fjellet, så norsk/arktisk klima behersker vi godt. Vi yter også teknisk support og vedlikehold, samt fjernovervåkning av alle anlegg.

Hos Power Controls får du et sikkert og optimalt design, kvalitets-produkter, konkurransedyktige priser, et nøkkelferdig system og support, service og oppfølging.

Avinor
Direktoratet for Nødkommunikasjon (DnK)
Statens Vegvesen
Politiet/PST
NVE
Statkraft
Motorola
Meteorologisk Institutt
Stange Energi
Ca. 500 privatkunder

Postadresse

Postboks 3050
Moss
1506