Otovo AS |

Otovo er Norges største leverandør av solceller til privatmarkedet. Otovo prosjekterer, installerer, vedlikeholder og finansierer solpaneler for privatboliger, jordbruk og næringsbygg.

Otovo AS
Øvre Slottsgate 8
Oslo
0157

93065178

www.otovo.no

Otovo ble startet av Andreas Bentzen, tidligere teknologidirektør i REC, Andreas Thorsheim, tidligere produktdirektør i Opera Software og Simen F. Jørgensen, tidligere adm. direktør i Iterate. I selskapet har vi over tre tiår med erfaring fra solceller, software og kundepleie og vi legger vår stolthet i å gjøre solceller enkelt.

Solceller skal være lett, og vi sørger for rask og riktig prosjektering, enten du har en garasje, et borettslagstak, en låve eller et stort næringsbygg. Vår modell er slik at du ikke trenger å legge ut en krone for installasjonen, for vi finansierer anlegget på dag én, og alt du trenger å betale er en fast månedlig abonnementspris. Du får automatisk beregning av anlegg på http://www.otovo.no

For næringsbygg er vi behjelpelige med å dimensjonere anlegg mot lastprofil, redusere effekttariffer og foreslå energilagringsløsninger. Fordi vi finansierer anleggene, blir solstrøm en driftskostnad og dere trenger ikke å gjøre en større investering for å bli grønne.

* Selvaag Bolig AS, eier og partner
* Flere privatboliger og sameier

Andre sertifikater

Doktorgrad i fysikk, solceller.