My Smart Home Norge AS

My Smart Home Norge selger neste generasjons solcellepaneler til kommersielt og privat bruk. Panelene er spesielt utviklet for nordiske værforhold og produserer strøm ved overskyet og regnfulle dager. Velkommen til fremtiden!

My Smart Home Norge AS
Strømsveien 76
2010
Strømmen

90282827

www.ordermysmartho...

My Smart Home Norge leverer kraftige solcellepaneler som produserer strøm ved overskyet og regnfulle dager. Panelene er utviklet i California, og er skreddersydd nordiske værforhold. Panelene er tilkoblet internett, slik at du kan overvåke din produksjon, pengebesparelse og CO2 reduksjon.

Vi leverer nøkkelferdige pakker til næringsbygg, boliger, gårdsbruk og offentlige bygg. Med et godt samarbeid med dyktige montører gir vi deg effektive leveranser.

Vi i My Smart Home Norge har som mål å revolusjonere bruk av solcellepaneler i Norge. Dette skal vi gjøre ved å levere de kraftigste, og mest effektive panelene til enhver tid. Med dyktige mennesker om bord, ønsker vi å gi deg en komfortabel og lærerik prosess, slik at vi sammen kan skreddersy den perfekte løsningen for deg.

Vi leverer referanseliste ved forespørsel. Det er også mulig å besøke monterte solenergianlegg.

Andre sertifikater

Tüv Rheiland Sertifikat/Bevis

TÜV certifications and our Certipedia seal provide credible and effective documentation for the quality of your workforce. After attending our premium training courses and passing the subsequent examinations, your emplo