ETA Norge AS |

ETA Norge AS kombinerer mijøvennlig energi fra sol og skog. Vi skreddersyr løsninger til deg fra A - Å og følger deg gjennom hele prosessen. våre rørleggere og elektrikkere har bred kunnskap innen faget solstrøm, termisk solvarme og bioenergi

ETA Norge AS
Fiskum Næringsområde 31C
3322
Fiskum

477 45 000

www.etanorge.no/

ETA Norge AS leverer solvarme og bioenergi til hele Norge. Vi er stolte av å levere innovative, moderne anlegg fulle av tekniske finesser, med svært høy virkningsgrad og lite driftsforstyrrelser.

ETA Norge er med deg hele veien. For å sikre at dere får et best mulig, miljøvennlig energianlegg, er vi med deg gjennom hele prosessen og bistår med hjelp til prosjektering, søknader til Innovasjon Norge eller Enova, installering, igangkjøring og service.

Vi har valgt ut markedets beste produkter fra noen av Europas ledende leverandører og har et bredt sortiment slik at vi kan levere et komplett energi system til deg. Gjennom å levere en totalpakke med kundetilpassende løsninger, sikrer vi en god miljøvennlig energi leveranse du har glede av i mange år fremover.

ETA Norge har brukt mye tid på å øke den almenne kunnskapen om sol- og bioenergi. Vi jobber langsiktig for den miljøvennlige delen av energibransjenenergibransjen. Det har ført oss frem som en betydelig aktør i Norge.