Smart Energi AS

Vi er en av Norges største aktører på solcelleanlegg. Vi tilbyr strøm og solcelleløsninger. Alle våre solcelleanlegg leveres med visualisering og styring av energiforbruk. Vi tar hånd om hele prosessen, du blir plusskunde og selger overskuddsstrøm.

Smart Energi AS
Stabburveien 18
Fredrikstad
1617

02361

smartenergi.com

Vi har etablert Norges største private solcellepark på Hvaler. Smart Energi har vunnet anbud med Fredrikstad kommune i Østfold for utrulling av 125 solcelleanlegg i 2016. Vi tar hånd om hele prosessen, vi hjelper deg å finne den beste løsningen for din bolig. Vi leverer på eksisterende boliger, rekkehus, blokker og nye boliger.
Smart Energi er en del av markedsselskapet til Fredrikstad Energi med over 27.000 fornøyde strømkunder. Follo Energi og Askøy Energi er også en del av Fredrikstad Energi.
Smart Energi hjelper deg som kunde med å redusere strømforbruket ved å kutte kostnadene for kunden og samtidig spare miljøet.
Smart Energi het tidligere e20 Smart Energi AS, og driver tjenesten www.sologkraft.no.

Smart Energi har i samarbeid med Solcellespesialisten stått for ca 50% av alle nye solceller til eneboliger i Norge i 2015. Hovedandelen av dette er over 80 anlegg i Hvaler Solpark.
http://www.smartenergihvaler.no

http://www.sologkraft.no