Berggård Amundsen & Co AS |

Leverandør av Solenergiprodukter i samarbeid med Solenergi FUSen. BA lagerfører ett komplett spekter av produkter innen solenergi, som selges og distribueres via våre installatørkunder. BA har servicesenter på 25 lokasjoner med lokal kompetanse.

Berggård Amundsen & Co AS
Grenseveien 10
Ski
1406

23 03 63 00

www.baelgros.no/

Berggård Amundsen & Co AS (BA) er en selvstendig og norskeid elektrogrossist. Det at vi er både norske og familieeide er med på å gjøre oss litt annerledes enn mange andre i vår bransje. Det påvirker våre forretningsverdier og kjerneverdier, og inspirerer oss til å tenke langsiktig.

BA er litt mindre enn konkurrentene, men gjennom vår organisasjon og arbeidsform har vi en lokal kontaktflate med kundene som er større enn noen andre i bransjen har. Vi er litt nærmere kundene våre og deres hverdag. Kortere beslutningsveier og mer direkte kommunikasjon gir oss muligheter og resultater som systemer alene aldri kan oppnå.

BA skal ikke være våre leverandørers salgskanal, men våre kunders støtte. Det skal de merke på den måten at vi hele tiden legger opp vår drift på deres premisser, for å gjøre arbeidsdagen deres litt enklere og litt bedre.

Siste prosjekter:
Næringsbygg Farsund, 24kWp
Enebolig Tønsberg, 4,8 kWp