Asplan Viak |

Asplan Viak bistår prosjekter innen solenergi og energilagring til nye og eksisterende bygg. Vi tilbyr rådgivning på skissestadiet, bistand til innkjøp og anbudsprosesser, samt støtte gjennom overtakelse og kvalitetskontroll av anlegg.

Asplan Viak
Kjørboveien 20
Sandvika
1337

41799417

www.asplanviak.no/...

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør- og arkitektfirmaer. Selskapet har i snart 60 år bistått med tverrfaglig rådgivning og analyser til offentlig og privat virksomhet. Vi har ca. 1000 medarbeidere, fordelt på 31 kontorsteder.

Asplan Viak følger prosjektene hele vegen fra tidligfase utredninger og overordnet planlegging, via prosjektering, ferdigstillelse, igangsetting og drift.

Innen solenergi har vi medarbeidere med bred erfaring både fra plan og arkitektur og praktisk erfaring fra innkjøp, byggeledelse og kvalitetskontroll. Alle bygninger trenger en skikkelig evaluering for å finne beste løsning, og Asplan Viak garanterer en godt ledet innkjøpsprosess for å finne beste leverandør i markedet. Slik oppnår kundene våre solenergianlegg som gir best mulig energiutbytte, høy lønnsomhet og god kvalitet.

Peter Bernhard: 40407862/peter.bernhard@asplanviak.no
Trygve Mongstad: 99228200/trygve.mongstad@asplanviak.no

Bislett stadion / Kultur- og idrettsbygg Oslo KF: Konseptutredning og anskaffelse av 120 kWp solceller og 100 kWh energilagring
Powerhouse Kjørbo / Entra: Prosjektering av Norges første Powerhouse. Anskaffelse av totalt ca 1 MW solceller i flere utbyggingsfaser
Åssiden VGS / Buskerud Fylkeskommune: Planlegging og anskaffelse av ca 200 kWp solceller, «Norges største testanlegg for solceller».
Powerhouse Telemark / R8 Property: Konseptutvikling og funksjonsbeskrivelse for solceller på tak og fasade, ca 250 kWp
Powerhouse Svart / Snøhetta: Utvikling av solenergiløsning til verdens første Powerhouse-hotell.
Fornebu senter / Skanska: Planlegging og anskaffelse av ca 200 kWp solceller
Oseana / Os kommune: Konseptutvikling for BIPV-fasade på ca 500m2, anskaffelsesprosess solcelleanlegg ca 65 kWp.
CC Vest / Mustad Eiendom: Løsningsdesign og anskaffelse av 364 kWp solceller