ABO Plan og Arkitektur

ABO har som målsetning å være ledende innenfor fagområdene arkitektur, plan og bærekraftig design. Gjennom helhetlig planlegging, jobber vi frem mot en estetisk god og funksjonell arkitektur.

ABO Plan og Arkitektur
Hamnevegen 53
Osøyro
5200

56570070

www.abo-ark.no

ABO jobber i nært samarbeid med oppdragsgivere og samarbeidspartnere, slik at man gjennom tverrfaglige arbeidsprosesser sikrer gode sluttprodukt.
Kontorets kompetanse består primært av to fagområder: arealplan, arkitektur og bærekraftig design. Planavdelingen har lang erfaring med jobber for private og offentlige oppdragsgivere. Arkitektavdelingen har tegnet nybygg som barnehager, skoler, kirkebygg, boliger og næringsbygg. Kontoret har også bred erfaring innen rehabilitering, ombygging og Passivhus design. I alle prosjekter hvor dette er relevant, fokuserer vi på tett samarbeid mellom våre to avdelinger.
Gjennom et sosialt miljø med faglig bredde sikrer vi gode vilkår for kreative og inkluderende prosesser, både tverrfaglig og internt. I tillegg gir årlige studieturer til inn- og utland, samt jevnlig deltakelse i arkitekt- og plankonkurranser, kollektive løft til den faglige kompetansen.

Oseana Kunst og Kultursenter. Jeff Graves var prosjekterende arkitekt for Solcellanlegg. http://www.oseana.no/
FLO Bygget på Haakensvern, Jeff Graves var prosjekterende arkitekt for bygget. http://veidekke.no/prosjekter/article7922.ece

Postadresse

Postboks 291
Osøyro
5200